Sponsor

Bedankt dat u de sponsorpagina bezoekt!

Ik ben gestart met het maken van deze website omdat ik graag mijn kennis wil delen. Mijn doel is om correcte informatie gratis aan te bieden op deze website.

Om de inhoud van onze website up-to-date te houden en te zorgen dat het zo informatief en nuttig mogelijk is, kost dit uiteraard ook veel tijd en moeite.

Een manier waarop u ons kunt helpen is door te kopen via de links op onze website. Wij zijn aangesloten bij verschillende online winkels. Als u via onze links koopt, krijgen wij een kleine commissie, die ons helpt de kosten van onze website te dekken en het mogelijk maakt om nog meer inhoud toe te voegen.

Ik ben erg dankbaar voor uw steun en ik hoop dat je veel nuttige informatie uit de website kan halen!

Help mij door een aankoop te doen via onderstaande links

Dit kost u niets extra, u betaalt gewoon de normale prijs voor het product. Dus als je van plan bent om iets te kopen, overweeg dan om via onze (onderstaande) links te kopen. Zo help je mij om deze website te blijven onderhouden en te verbeteren.

bol.com

DierDier

PetsPlace

PetsPlace is een uitgebreide dierenwinkel waar ook verschillende producten voor papegaaien en parkieten worden aangeboden.

Pets Place alles voor je dier

De Huisdiersuper

Dit is mijn favoriete winkel voor het kopen van speelgoed, toebehoren, speelstandaards en papegaaien- en parkietenkooien!

Banner HuisdierSuper